Stantlar

CAN YÜCEL KÜLTÜR SANAT FESTİVALİ 2024 STANT KURALLARI VE SÖZLEŞMESİ

1. 24.05.2024 ve 25.05.2024 tarihlerinde (yalnızca iki gün) Atatürk Kent Park içerisinde gerçekleştirilecek olan “Can Yücel Festivali” için stant başvurusu alınacaktır.
2. Stantlar sadece “Sivil Toplum Örgütlerine” ve “el işi zanaatlarına” verilecektir.
3. Stantlarda kesinlikle yiyecek satılmayacaktır.
4. Stantlarda, Can Yücel ve şiirleri ile ilgili süs eşyası vb. kesinlikle satılmayacaktır.
5. Stantlarda satışa sunulan her türlü hediyelik, dekoratif ve sanatsal ürünlerin “el yapımı” olması esastır. Fabrikasyon ve etiketli ve ambalajlı hediyelik eşyalar kesinlikle satılmayacaktır.
6. Stant sahipleri başvuru formunda belirttikleri ürünler dışında ürün satışı yapamazlar.
7. Stantlar sadece Datça’da ikamet eden zanaatkarlara ve Datça’da bulunan “Sivil Toplum Örgütleri’ne” verilecek, Datça dışından başvuru alınmayacaktır.
8. Stantlar için ayrılan kontenjan 100 stant ile sınırlıdır. Stant yerleri önceden kura ile belirlenip duyurulacaktır. İsteyenler kura çekimine gözlemci olarak katılabilir. Kura için ayrıca duyuru yapılacaktır.
9. Stantlar STK’lara ücretsizdir. Satış yapacak stantlar için festivale katkı payı iki gün için 1 masa (70×120 cm) ve 2 sandalye 700 TL’dir. Festival organizasyonu ticari değil, imeceyle yapılan bir kültür etkinliğidir. Bu nedenle toplanan katkı payı festival giderlerine harcanacak ve şeffaflık ilkesi gereği kamuyla paylaşılacaktır.
10. 26 Mayıs Pazar günü Hızırşah Piknik Alanı’nda yapılacak etkinlikte masa sandalye sağlanmayacaktır. STK ve el zanaatları yanında yiyecek içecek stantlarını da kişiler kendi imkanları ile açabilirler.
11. Stant sahipleri komite tarafından temin edilen ve yerleştirilen stant ve sandalyelere ek yapamayacak, stant ve sandalyelerin yerlerini kesinlikle değiştirmeyecektir. Şemsiye, çadır ve masa örtüsü temin edilmeyecektir. Stant sahipleri kendilerine masa örtüsü, şemsiye temin edebilir.
12. Stantlarda müzik seti, kablosuz hoparlör vb. elektronik cihazlar ile müzik ve ses yayını kesinlikle yapılmayacaktır.
13. Stant görevlileri festival boyunca kendilerine verilecek yaka kartlarını takmak zorundadırlar. Formda bildirmeleri halinde stant görevlileri 2. bir kişiyi görevlendirebilecektir ve bu kişiye de yaka kartı verilecektir.
14. Stantlar, 24-25 Mayıs günlerinde saat 11.00-19.30 saatleri arasında açık tutulacaktır.
15. Stant sahipleri festival süresince stantları başında bulunacaktır. Stantların 3. bir şahsa/firmaya ücretli ya da ücretsiz devredilmesi kesinlikle mümkün değildir ve yasaktır.
16. Stant sahipleri 25 Mayıs 2024 gün sonunda kendilerine tahsis edilen masa ve sandalyeleri yetkililere hasarsız ve eksiksiz teslim edecektir. Herhangi bir hasar tespiti durumunda hasar stant sahibinden tahsil edilecektir.
17. Festival komitesi hava koşulları, altyapı sorunları vb. sebepler ile belirlenen stant yerlerini festival gününe kadar değiştirme hakkına sahiptir.
18. Stantlarla ilgili duyurular şu adresten takip edilebilecektir:
https://www.instagram.com/datcakultursanat/
19. Stant ücretleri festival şartlı bağış hesabı olan şu IBAN’a, ad ve soyad belirtilerek ve “Stant ücreti” açıklaması ile yatırılabilir.

Can Yücel Kültür Sanat Festivali Stant Başvuru Formu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir